3-1 overwinning op Devolco. Niet Sprankelend, Wel zakelijk. 

Sinds lange tijd werd er weer door dames 1 een thuiswedstrijd gespeeld. Dames 1, aangevuld met 3 speelsters uit dames 2, schoten uit de startblokken. Vanaf het eerste punt werd er met veel serve druk gespeeld. Devolco had hierdoor moeite om de eigen aanvalsters in stelling te brengen. Halverwege de set werd het spelbeeld anders. De dames van Tornado hadden meer moeite met het scoren uit de eigen aanval en de fouten last ging omhoog. Devolco knokte zich terug in de set, maar aan het eind waren de dames weer op tijd bij de les en werd de set gewonnen met 25-22.

Set twee gaf een ander beeld weer, vanaf het begin liepen de dames van Tornado achter de feiten aan. De serve druk viel weg en het scoren ging steeds moeizamer. Devolco nam een riante voorsprong. Een opleving aan het einde van de set van de tornado dames kon het tij niet keren. Met 21-25 was deze set terecht voor de dames uit Deventer.

De opleving aan het eind van de 3e set gaf de tornado Dames vertrouwen voor het verdere verloop van de wedstrijd. Tijdens de set wisseling werden de gemaakte afspraken herhaald en werden enkele tactische omzettingen gedaan. De servedruk werd weer op geschroefd en de foutenlast ging naar beneden. Zaken waarop de afgelopen weken op getraind is, werden goed uitgevoerd. Devolco liep de gehele set achter de feiten aan en was de set winst met 25-20 dan ook duidelijk voor Tornado.

De 4e set gaf eenzelfde beeld als de 3e. De talenten van Tornado waren duidelijk sterkere dan dames van Devolco. Met een slechts 17 punten voor Devolco in deze laatste set, was het uiteindelijk een overtuigende 3-1 overwinning voor De Geesterse Dames.

Voor het publiek was het niet een sprankelende wedstrijd om naar te kijken. Maar speelsters en coaches zijn blij en tevreden met het vertoonde spel. Geconcentreerd en zakelijk werd er gespeeld. De nadruk lag op verbeteren ten opzichte van vorige wedstrijd. Bij vlagen lukte dit voortreffelijk, maar bij vlagen was er ook nog veel verbeterpotentieel zichtbaar.