Lid Worden

Lid Worden

Lid worden

Lid worden van Tornado

Als vereniging zijn we altijd blij met nieuwe leden. Je bent dan ook van harte welkom.

Wij proberen iedereen zoveel mogelijk in te delen in een team dat bij hem of haar “past”; of je nu competitie wilt spelen bij de NeVoBo, de recreanten of alleen maar wekelijks gezellig een potje wilt volleyballen, het maakt niet uit.

De contributie wordt maandelijks automatisch van je bankrekening ingehouden.

Leden, die meespelen in de NeVoBo-competitie, betalen een spelerskaart, die het hele seizoen geldig is.

De contributiebedragen en de kosten van de spelerskaart staan op de website vermeld.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

Opmerking:

Je betaald bij aanmelding voor 1 jaar contributie. Mocht je besluiten om het lidmaatschap op te zeggen, dan dient dit voor het einde van het seizoen (30 juni) te gebeuren. Bij eerder vervroegd stoppen tijdens het lopende jaar wordt er wel contributie geïnd t/m juni. Behalve bij zwangerschappen en/of lange blessures kan het tussentijds worden stopgezet. Dit moet je zelf melden bij de ledenadministratie.

 

Jaarlijkse contributie Nevobo, eenmalig indien competitie wordt gespeeld.

Jeugdsportfonds Overijssel

Het Jeugdsportfonds heeft als doel om snel effectief en op een laagdrempelige, niet bureaucratische wijze kinderen van financieel minder daadkrachtige ouders een kans te bieden om te gaan sporten. Motto van het Jeugdsportfonds “Alle kinderen moeten kunnen sporten!”
Zij kunnen jaarlijks € 225,00 per kind besteden aan contributie en eventueel sportkleding.

Wat doen wij als vereniging?
Wij hebben als vereniging inmiddels een positieve ervaring opgedaan met het Jeugdsport­fonds. De aanvraag wordt verrassend snel behandeld en afgewerkt. Dus, denkt u als ouder/verzorger in aanmerking te komen voor vergoeding van de contributie van uw kind(eren), neem dan contact op met de consulent van Jeugdsportfonds Overijssel, Maaike Geerdink. Zij is te bereiken op telefoon-nummer 038-457 77 82 of overijssel@jeugdsportfonds.nl   of met de Stichting Welzijn Tubbergen, de heer Barendsen, Past. Bloemenstraat 5, Tubbergen . Voor meer informatie: http://overijssel.jeugdsportfonds.nl/